Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 260 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche, émiettée
veya 2 c. à café de levure boulangère sèche (voir "Conseil(s)") - 15 g de sucre en poudre
- 2 - 3 c. à soupe de curry en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café bombée de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1482.5 kJ / 354.3 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 67.9 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 395.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâtes maison al ragu
1sa 55 dk
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc
3 godz. 55 min
Pain au lait (Simplicité)
2h 20min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3h 15min
Pain rapide
1h 15min
Pain au maïs portugais
5h
Pain express (Simplicité)
1h 15min
Brioche moelleuse
4 Std. 15 Min
Riz zembrocal
55 Min
Pains hongrois au lait et à l'oignon
1h 50min
Focaccia aux oignons
2 godz. 15 min