Cihazlar ve Aksesuarlar
芒果椰子冷汤
Hazırlık 5 dk
Toplam 10 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜头2 瓣
-
姜 切片20 克
-
紫洋葱 切小块80 克
-
新鲜红辣椒 去籽,切段1 支
-
熟芒果 去皮去核,取肉300 - 350 克
-
黄甜椒 去籽,切块,约120克1 个
-
花生酱40 克
-
椰奶400 克
-
冰块 (isteğe bağlı)100 - 150 克
-
香菜籽粉 约½茶匙1 克
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
-
白胡椒粉2 - 3 小撮
-
新鲜香菜叶 装饰用
-
无盐烤腰果 装饰用
-
芝麻油 装饰用适量
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
368.1 mg
Protein
5.2 g
Kalori
1376.2 kJ /
328.9 kcal
Yağ
16.3 g
Lif
6.4 g
Doymuş Yağ
10.5 g
Karbonhidrat
44.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
夏季开胃菜
5 Tarif
Çin
Çin