
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Otlu Tereyağı
- 70 g soğan ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 10 g maydanoz yaprağı, taze
- 10 g fesleğen, taze sadece yaprakları
- 60 g tereyağı yumuşak, parçalara bölünmüş
- ½ tk tuz
Hamur
- 600 g un serpmek için ekstra un
- 300 g su ılık
- 40 g taze maya ufalanmış
- ½ tk şeker
- 1 ½ tk tuz
- 50 g ayçiçek yağı
- tereyağı kalıbı yağlamak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 3232.7 kcal / 13525.6 kJ
- Protein
- 80.1 g
- Yağ
- 107.9 g
- Karbonhidrat
- 484.8 g
- Lif
- 28.7 g
- Doymuş Yağ
- 36.2 g
- Sodyum
- 5874 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1sa 50 dk
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20 dk
Emmental Peynirli Bisküvi
30 dk
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1sa 50 dk
Taze Soğanlı Tart
35 dk
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1sa 20 dk
Sokak Simiti
2sa 30 dk
Domatesli Focaccia
3sa
Tencerede Pratik Ekmek
2sa 20 dk
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1sa 35 dk
Cantık
50 dk
Yoğurtlu Ekmek
3sa