Cihazlar ve Aksesuarlar
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
1 adet
Malzemeler
Otlu Tereyağı
-
diş sarımsak1
-
soğan ikiye bölünmüş70 g
-
maydanoz yaprağı, taze10 g
-
fesleğen, taze sadece yaprakları10 g
-
tereyağı yumuşak, parçalara bölünmüş60 g
-
tuz½ tk
Hamur
-
un serpmek için ekstra un600 g
-
su ılık300 g
-
13 - 14 g instant kuru hamur mayasıtaze maya ufalanmış40 g
-
şeker½ tk
-
tuz1 ½ tk
-
ayçiçek yağı50 g
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 adet
Sodyum
5874 mg
Protein
80.1 g
Kalori
13525.6 kJ /
3232.7 kcal
Yağ
107.9 g
Lif
28.7 g
Doymuş Yağ
36.2 g
Karbonhidrat
484.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Çikolata ve Fıstık Ezmeli Tiramisu
15min
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1h 50min
Patates ve Kefirli Ekmek
1h 50min
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20min
Cevizli Sumaklı Mercimek Köftesi
55min
Plaska
1h 15min
Domatesli Focaccia
3h
Hatay Kömbesi
1h 10min
Sütlü Minik Ekmekler
1h 45min
Patlıcanlı Börek
1h 10min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2h