Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Otlu Tereyağı
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 10 g maydanoz yaprağı, taze
- 10 g fesleğen, taze, sadece yaprakları
- 60 g tereyağı, yumuşak, parçalara bölünmüş
- ½ tk tuz
Hamur
- 600 g un, serpmek için ekstra un
- 300 g su, ılık
- 40 g taze maya, ufalanmış
- ½ tk şeker
- 1 ½ tk tuz
- 50 g ayçiçek yağı
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 13525.6 kJ / 3232.7 kcal
- Protein
- 80.1 g
- Karbonhidrat
- 484.8 g
- Yağ
- 107.9 g
- Doymuş Yağ
- 36.2 g
- Lif
- 28.7 g
- Sodyum
- 5874 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kuru Meyveli Kek
2h 30min
Çikolata ve Portakallı Kek
1 Std. 20 Min
Cevizli Pratik Ekmek
45 min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2 Std.
Marmelatlı Çörekler
2 Std. 20 Min
Kakaolu, Vişneli Kek
2 Std. 15 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Ballı Armutlu Salata Sosu
Değerlendirme yok
Cennet Çorbası
40 Min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 godz. 35 min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.