Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Otlu Tereyağı
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 10 g maydanoz yaprağı, taze
- 10 g fesleğen, taze, sadece yaprakları
- 60 g tereyağı, yumuşak, parçalara bölünmüş
- ½ tk tuz
Hamur
- 600 g un, serpmek için ekstra un
- 300 g su, ılık
- 40 g taze maya, ufalanmış
- ½ tk şeker
- 1 ½ tk tuz
- 50 g ayçiçek yağı
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 13525.6 kJ / 3232.7 kcal
- Protein
- 80.1 g
- Karbonhidrat
- 484.8 g
- Yağ
- 107.9 g
- Doymuş Yağ
- 36.2 g
- Lif
- 28.7 g
- Sodyum
- 5874 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cevizli Pratik Ekmek
45 Min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1 Std.
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 Std. 10 Min
Çilekli Crumble
40 Min
Varoma'da Yoğurt
12 Std.
Tencerede Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Sömelek Köfte
1 Std.
Tavuk Bulyon
45 Min
Sütlü Ekmek
2h 35 min.
Cantık
50 Min