Cihazlar ve Aksesuarlar
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
1 adet
Malzemeler
Otlu Tereyağı
-
diş sarımsak1
-
soğan ikiye bölünmüş70 g
-
maydanoz yaprağı, taze10 g
-
fesleğen, taze sadece yaprakları10 g
-
tereyağı yumuşak, parçalara bölünmüş60 g
-
tuz½ tk
Hamur
-
un serpmek için ekstra un600 g
-
su ılık300 g
-
13 - 14 g instant kuru hamur mayasıtaze maya ufalanmış40 g
-
şeker½ tk
-
tuz1 ½ tk
-
ayçiçek yağı50 g
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 adet
Sodyum
5874 mg
Protein
80.1 g
Kalori
13525.6 kJ /
3232.7 kcal
Yağ
107.9 g
Lif
28.7 g
Doymuş Yağ
36.2 g
Karbonhidrat
484.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2sa 50 dk
Kahve ve Üzümlü Ekmek
3sa 40 dk
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1sa 50 dk
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45 dk
Yoğurtlu Ekmek
3sa
Grissini
2sa
Sütlü Ekmek
2sa 35 dk
Sütlü Minik Ekmekler
1sa 45 dk
Domatesli Focaccia
3sa
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20 dk
Zeytinyağlı Ekmek
2sa 10 dk
Cevizli Pratik Ekmek
45 dk