Cihazlar ve Aksesuarlar
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
1 adet
Malzemeler
Otlu Tereyağı
-
diş sarımsak1
-
soğan ikiye bölünmüş70 g
-
maydanoz yaprağı, taze10 g
-
fesleğen, taze sadece yaprakları10 g
-
tereyağı yumuşak, parçalara bölünmüş60 g
-
tuz½ tk
Hamur
-
un serpmek için ekstra un600 g
-
su ılık300 g
-
13 - 14 g instant kuru hamur mayasıtaze maya ufalanmış40 g
-
şeker½ tk
-
tuz1 ½ tk
-
ayçiçek yağı50 g
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 adet
Sodyum
5874 mg
Protein
80.1 g
Kalori
13525.6 kJ /
3232.7 kcal
Yağ
107.9 g
Lif
28.7 g
Doymuş Yağ
36.2 g
Karbonhidrat
484.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1 godz. 50 min
Kıtırlı Papatya Çörek
1 godz. 5 min
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
2 godz.
Domatesli Focaccia
3 godz.
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 godz. 50 min
Kahve ve Üzümlü Ekmek
3 godz. 40 min
Zeytinyağlı Ekmek
2 godz. 10 min
Pita Ekmeği
2 godz.
Cevizli Pratik Ekmek
45 min
Kaşarlı Pide
1 godz. 45 min
Cantık
50 min
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20 min