Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Otlu Tereyağı
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 10 g maydanoz yaprağı, taze
- 10 g fesleğen, taze, sadece yaprakları
- 60 g tereyağı, yumuşak, parçalara bölünmüş
- ½ tk tuz
Hamur
- 600 g un, serpmek için ekstra un
- 300 g su, ılık
- 40 g taze maya, ufalanmış
- ½ tk şeker
- 1 ½ tk tuz
- 50 g ayçiçek yağı
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 13525.6 kJ / 3232.7 kcal
- Protein
- 80.1 g
- Karbonhidrat
- 484.8 g
- Yağ
- 107.9 g
- Doymuş Yağ
- 36.2 g
- Lif
- 28.7 g
- Sodyum
- 5874 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Cevizli Pratik Ekmek
45min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2h
Tencerede Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1 Std. 50 Min
Cantık
50min
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Çikolatalı Mısır Gevreği Topları
50min
Kahve ve Üzümlü Ekmek
3 godz. 40 min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 Std. 50 Min
Patlıcanlı Börek
1 Std. 10 Min