Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Olivenöl
- 400 g Schweinebäckchen, in Stücken (2 cm)
- 120 g Weißwein, trocken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 75 g rote Paprika, in Stücken (2-3 cm)
- 75 g grüne Paprika, in Stücken (2-3 cm)
- 1 geh. TL Paprika de la Vera
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Kurkuma
- 300 g Rundkornreis (z. B. Sushi- oder Milchreis)
- 400 g Wasser
- 1 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1283 kJ / 307 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 481 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30min
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30min
Bunter Zwiebel-Topf
1h
Szechuan-Spaghetti
50min
Gefülltes Gemüse (Les petits farcis des légumes à la provençale)
1h 30min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45min
Hähnchen-Tajine
4 Std.
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Asiatisches Hühnerfrikassee
50min
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2h
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1h
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1 godz. 45 min