Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Rinderhüftsteaks, sehnenfrei, in Stücken (3 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 300 g scharfe Chorizo, zum Braten, das Brät aus der Pelle gedrückt
- 1 ½ TL Paprika de la Vera
- 1 Ei
- 1 geh. TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1733 kJ / 414 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 30 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 1234 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortilla-Buns
2j 30 menit
Hähnchen-Kebabs mit Couscous-Salat und Zitronen-Dressing
50 menit
Dattel-Speck-Dip
30 min
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24h
Hähnchen in Gorgonzolasauce mit Nudeln
45 Min
Grünes Burger-Relish
40 min
Pastitsio
1j 30 menit
Terrine Provençale
2j
Hähnchenbrust Metaxa
1j
Hackbraten mit Pinienkern-Kräuter-Kruste und Gemüsesauce
1j
Pulled-Turkey-Brötchen "Greek Style"
3h 35 min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1 Std. 15 Min