Uyumlu sürümler
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 680 g water
- 400 g aardappelen, in stukken
- 600 g butternut pompoen, in stukken
- 2 ui, gehalveerd
-
600
g gemengd gehakt
veya 600 g rundergehakt - 1 ei
- 1 broodje, oudbakken, doorweekt, goed uitgedrukt
- 2 ¼ tl zout
- ½ theelepel peper, gemalen en nog iets om te kruiden
- 1 tl zoete paprika
- 1 tl mosterd
- ½ bos verse peterselie, afgeplukt
- 20 g olie en een beetje meer om te bakken
- 250 g verse bruine paddenstoelen, gehalveerd
- 200 g cantharellen, gehalveerd
- 200 g zure room, 20% vet
-
1
tl groentebouillonpasta
veya 1 blokje groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 15 g sojasaus
- 1 tl citroensap
- 15 g maïszetmeel
- 100 g melk
- 40 g boter, in stukken
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 4016 kJ / 960 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 66 g
- Doymuş Yağ
- 44 g
- Lif
- 9.9 g
- Sodyum
- 1755 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Waterzooi van kip
1 Std.
Koninginnenhapje
55 Min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 Min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Kip tikka masala
1h 10min
Familie kip galette
1h 55min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Değerlendirme yok
Kleverige sesamkip
40 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min