Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 200 g rundergehakt
- 2 el olijfolie
- 1 wortel, in stukken (ong. 100 g)
- 1 selderstengel, in stukken (ong. 50 g)
- 1 sjalot, gehalveerd (ong. 30 g)
- 250 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
- 650 g water
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
veya 1 el groentebouillon - 300 g tomatenblokjes uit blik
- 1 laurierblad, gedroogd
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 15 g boter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2241 kJ / 535 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Aardappeltortilla met chorizo
50 min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Değerlendirme yok
Spaghetti muffins
55 dk
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 dk
Alpengratin
50 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Worst met erwtenrisotto
30min