Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g sjalot, gepeld
- 150 g rode wijn
- 300 g wortelen, in staafjes (1 cm x 7 cm)
- 1 varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 130 g water
- ½ tl vleesbouillonpasta, huisgemaakt
- 8 jeneverbessen (isteğe bağlı)
- 25 g kersenjam
- 20 g boter
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kipfilets pizzaiola
55min
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Aardbeienjam
1u. 5min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 godz.
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 godz.
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1hod. 40min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Gegratineerde coquilles
25min
Groene pepersaus
20min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min