Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Raviolideeg
- 200 g bloem
- 2 eieren
- 1 el olijfolie
Raviolivulling
- 2 takjes verse peterselie, plus extra voor de garnering
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g gepelde walnoten
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g peer, in blokjes (1 cm)
- 20 g zongedroogde tomaten, gehalveerd
- 150 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
Champagnesaus
- 1 knoflookteentje
- 30 g sjalot
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
1
tl bloem
veya 1 tl maïszetmeel - 180 g groentenbouillon
- 200 g Champagne
- 20 g room, 20 % vet
- 1 - 2 tl zout
- 1 - 1 ½ l water
- 20 g grenadine
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porties
- Kalori
- 10742 kJ / 2567.4 kcal
- Protein
- 78.1 g
- Karbonhidrat
- 223.7 g
- Yağ
- 138.9 g
- Doymuş Yağ
- 59.8 g
- Lif
- 16.3 g
- Sodyum
- 5637.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuivelvrije tzatziki
Değerlendirme yok
Cashew schenkroom
Değerlendirme yok
Tempé
48 godz.
Vegetarische hamburger
45min
Ovenburger
1 Std. 45 Min
Kreplach
55 Min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Zoetzure dhal
Değerlendirme yok
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Değerlendirme yok
Levercake
Değerlendirme yok
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min