Cihazlar ve Aksesuarlar
紫蘇蒸花餃
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 10 dk
20 塊
Malzemeler
-
雞胸肉 切塊150 克
-
板豆腐 稍微擠乾水份100 克
-
蔥 切段1 枝
-
紫蘇葉 略切2 片
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
香油½ 茶匙
-
清酒1 茶匙
-
蝦仁20 隻
-
水餃皮20 張
-
油 少許,刷油用
-
水600 克
沾醬
-
日式醬油3 大匙
-
味醂1 大匙
-
蒜頭20 克
-
香油1 茶匙
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 塊
Protein
2.7 g
Kalori
104 kJ /
24 kcal
Yağ
0.5 g
Lif
0 g
Karbonhidrat
2.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚美饌
90 Tarif
Tayvan
Tayvan