紫蘇蒸花餃
TM5 TM6

紫蘇蒸花餃

4.0 (1 değerlendirme)

Malzemeler

  • 150 克 雞胸肉, 切塊
  • 100 克 板豆腐, 稍微擠乾水份
  • 1 枝 蔥, 切段
  • 2 片 紫蘇葉, 略切
  • ½ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 白胡椒粉
  • ½ 茶匙 香油
  • 1 茶匙 清酒
  • 20 張 水餃皮
  • 20 隻 蝦仁
  • 油, 少許,刷油用
  • 600 克 水

沾醬

  • 3 大匙 日式醬油
  • 1 大匙 味醂
  • 20 克 蒜頭
  • 1 茶匙 香油

Besin Değeri
şuna göre 1 塊
Kalori
104 kJ / 24 kcal
Protein
2.7 g
Karbonhidrat
2.1 g
Yağ
0.5 g
Lif
0 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler