Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 克 雞胸肉, 切塊
- 100 克 板豆腐, 稍微擠乾水份
- 1 枝 蔥, 切段
- 2 片 紫蘇葉, 略切
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- ½ 茶匙 香油
- 1 茶匙 清酒
- 20 張 水餃皮
- 20 隻 蝦仁
- 油, 少許,刷油用
- 600 克 水
沾醬
- 3 大匙 日式醬油
- 1 大匙 味醂
- 20 克 蒜頭
- 1 茶匙 香油
- Besin Değeri
- şuna göre 1 塊
- Kalori
- 104 kJ / 24 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 2.1 g
- Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 0 g