Cihazlar ve Aksesuarlar
白糖糕
Hazırlık 20 dk
Toplam 4sa 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
水 (含料理和蒸煮用水)710 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
泡打粉½ 茶匙
-
在來米 浸泡隔夜,瀝乾水份80 克
-
冰糖粉100 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
3.4 g
Kalori
1009 kJ /
241 kcal
Yağ
0.4 g
Lif
0.3 g
Karbonhidrat
56.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品家常餐桌
18 Tarif
Tayvan
Tayvan