Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Eier (Größe M)
- 1 EL Butter, zum Einfetten
- 1 EL Semmelbrösel, zum Ausstreuen
-
2 - 3
Feigen
veya 2 - 3 Pflaumen, entsteint - 100 g Heidelbeeren, frisch
- 100 g Maroni, gegart, geschält, halbiert
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 30 g Staubzucker
- 25 g Weizenmehl, griffig
- 250 g Sauerrahm
- 2 TL Vanillezucker
- 1 Msp. Kardamom, gemahlen
- 1 Prise Salz
- Zimt-Zucker, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1602 kJ / 383 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 163 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Topfenschmarrn
50min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50min
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1h 30min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45 min
Rotkrautstrudel
1h 10 min
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1h 15min
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50min
Zwetschken-Schichtdessert mit Vanillecreme
30min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1h 25min
Kastanientarte
1h 30min
Maroni Mousse au chocolat
15min
Schneller Maroni-Kuchen mit Nüssen & Schoko
1h