Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Eier (Größe M)
- 1 EL Butter, zum Einfetten
- 1 EL Semmelbrösel, zum Ausstreuen
-
2 - 3
Feigen
veya 2 - 3 Pflaumen, entsteint - 100 g Heidelbeeren, frisch
- 100 g Maroni, gegart, geschält, halbiert
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 30 g Staubzucker
- 25 g Weizenmehl, griffig
- 250 g Sauerrahm
- 2 TL Vanillezucker
- 1 Msp. Kardamom, gemahlen
- 1 Prise Salz
- Zimt-Zucker, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1602 kJ / 383 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 163 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 Min
Maroni-Linsenaufstrich mit Champignons
25 min
Kastanientarte
1j 30 menit
Maronipressknödel
1h 50min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1h 50min
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1 Std. 15 Min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1j 30 menit
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45 Min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50 menit
Birnencreme
25 min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1j 25 menit
Rotkrautstrudel
1h 10 min