
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte brisée
- 150 g de beurre froid, coupé en morceaux (1-2 cm)
- 300 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 350 g de courgette (2-3 courgettes), non épluchées et les extrémités coupées
- 350 g de tomate olivette entières (voir "Conseil(s)")
- 190 g tomate séchée à l'huile égouttées (1 bocal de 250 ml)
- 10 g civettes fraîches ciselée
- 4 - 6 pincées de sel
- 30 g d'eau
- 1 pincée poivre moulu
- 60 g parmesan râpé
- de lait pour la dorure
- 10 feuilles de basilic frais pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 856.5 kcal / 3572.5 kJ
- Protein
- 17.3 g
- Yağ
- 59.3 g
- Karbonhidrat
- 61.3 g
- Lif
- 5.5 g
- Doymuş Yağ
- 23.5 g
- Sodyum
- 621.8 mg