Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 60 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 480 g di riso Carnaroli (cottura 16 minuti)
- 350 g di polpa di zucca a dadini (0,5 cm circa)
- 850 - 900 g di acqua
- 12 g di dado per brodo vegetale
- 50 g di burro a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1888.7 kJ / 451.5 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 115.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purè di patate (TM6)
1h
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 Min
Pesto mandorle e basilico
10 min
Vellutata di patate e zucca
50min
Purè di patate e carote al rosmarino
45min
Risotto zucchine e pancetta
35 Min
Pesto di zucchine e basilico
20 min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Risotto zafferano e speck
35 Min
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Risotto alle castagne
30min
Risotto zucca e salsiccia
40min