Risotto alla zucca
TM6 TM5

Risotto alla zucca

3.1 (65 değerlendirme)

Malzemeler

  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 60 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 480 g di riso Carnaroli (cottura 16 minuti)
  • 350 g di polpa di zucca a dadini (0,5 cm circa)
  • 850 - 900 g di acqua
  • 12 g di dado per brodo vegetale
  • 50 g di burro a pezzi

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1888.7 kJ / 451.5 kcal
Protein
11.8 g
Karbonhidrat
67 g
Yağ
17 g
Doymuş Yağ
8 g
Lif
0.9 g
Sodyum
115.8 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler