Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 60 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 480 g di riso Carnaroli (cottura 16 minuti)
- 350 g di polpa di zucca a dadini (0,5 cm circa)
- 850 - 900 g di acqua
- 12 g di dado per brodo vegetale
- 50 g di burro a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1888.7 kJ / 451.5 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 115.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta cioccolato e arancia al Varoma
2 Std.
Purè di patate (TM6)
1j
Biscotti pupazzo di neve
2 Std.
Risotto zucchine e pancetta
35min
Crema al mascarpone con mele insaporite
30min
Carote e patate dolci al vapore
30min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Risotto zafferano e speck
35min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min
Risotto zucca e salsiccia
40min
Impasto per pizza integrale
2 Std.