Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 60 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 480 g di riso Carnaroli (cottura 16 minuti)
- 350 g di polpa di zucca a dadini (0,5 cm circa)
- 850 - 900 g di acqua
- 12 g di dado per brodo vegetale
- 50 g di burro a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1888.7 kJ / 451.5 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 115.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purè di patate (TM6)
1 Std.
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Risotto carciofi e speck
40min
Risotto zucca e salsiccia
40min
Vellutata di patate e zucca
50min
Risotto zafferano e speck
35min
Lenticchie con riso e mela
2h 35min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Risotto con petali di carote e caprino
30min
Risotto ricotta e spinaci
30min
Impasto per pizza integrale
2h