Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco
- 360 g di farina tipo 0 + q.b.
- 10 - 12 g di sale + q.b.
- 30 g di succo di limone
- 200 g di pomodori pelati a pezzi
- olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di pomodori datterino o pachino a rondelle
- 1 pizzico di origano secco (isteğe bağlı)
- 200 g di mozzarella di bufala a fette, ben sgocciolata
- foglie di basilico fresche, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 4088 kJ / 977 kcal
- Protein
- 39.4 g
- Karbonhidrat
- 142 g
- Yağ
- 31.8 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 2967.4 mg
Alternatif tarifler
Focaccia alle cipolle
2h 40 min
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4 Std.
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6h 15 min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Focaccia cipolle e zucca
2j
Focaccia genovese (TM6)
5h
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2j
Focaccia
6h
Impasto per pizza integrale
2j
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Pizza napoletana
9h