Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Starter
- 30 g di chicchi di grano
- 30 g di chicchi di segale
- 20 g di pangrattato
- 25 g di semi di lino
- 20 g di semi di sesamo
- 40 g di fiocchi di avena
- 300 g di acqua
Impasto
- 1600 g di acqua (di cui 100 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 340 g di farina tipo 2, forte (almeno W320)
-
10
g di malto in polvere
veya 10 g di miele - 10 g di burro freddo, a pezzi
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 4 cucchiai di semi di sesamo
- 1 cucchiaio di sale grosso (isteğe bağlı)
- farina di semola q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Panini al cumino
16h 30min
Treccine con semi di papavero
16h 30min
Rotolini di farro
30u.
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Filoncini di semola
4 godz.
Panini della Val Venosta
15h 30 min
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Pane pugliese
29h 20min
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Cannelloni ripieni con ragù alla bolognese (Bimby Friend)
1h 30min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h