Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Starter
- 30 g di chicchi di grano
- 30 g di chicchi di segale
- 20 g di pangrattato
- 25 g di semi di lino
- 20 g di semi di sesamo
- 40 g di fiocchi di avena
- 300 g di acqua
Impasto
- 1600 g di acqua (di cui 100 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 340 g di farina tipo 2, forte (almeno W320)
-
10
g di malto in polvere
veya 10 g di miele - 10 g di burro freddo, a pezzi
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 4 cucchiai di semi di sesamo
- 1 cucchiaio di sale grosso (isteğe bağlı)
- farina di semola q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Il pane di Altamura
4h
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Panini integrali alla paprika
3 Std. 30 Min
Pane rustico svizzero
28h
Baguette integrale
5h
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Ciambella ciociara
3 Std.
Filoncini di semola
4h
Pane al semolino
4h
Pane arabo
3 Std. 30 Min
Pane semplice
4h