Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 400 g di farina di forza
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- farina q.b. per infarinare
- 250 g di passata di pomodoro
- 300 g di mozzarelle ciliegine
- 2 - 3 pizzichi di sale, a piacere
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 30 g di rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3046.6 kJ / 728.2 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Karbonhidrat
- 83.1 g
- Yağ
- 29.9 g
- Doymuş Yağ
- 11.7 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 1171.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini morbidi dolci
1 godz. 30 min
Riccioli mantovani
1h 20 min
Pane agli spinaci
3h
Focaccia integrale con cipolle e peperoni
3h 20 min
Monte Cristo sandwich
4 Std. 30 Min
Pizzette rosse
4h
Fajitas integrali con avanzi di pollo arrosto
1h 20 min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Biscottini salati Parmigiano Reggiano e broccoli
40min
Impasto base per pane
1h
Pane in cassetta pepe e curcuma
4h
Focaccia al latte
6 Std. 30 Min