Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di riso a chicco corto per sushi
- 50 g di aceto di riso
- 50 g di sakè
- 20 g di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 560 g di acqua
- 2 pezzi di alga kombu (isteğe bağlı)
- 4 fogli di alga nori a metà
- 150 g di filetti di salmone fresco a listarelle 0,5 cm (vedere consigli 1 e 2)
- 100 g di cetriolo con la buccia, a listarelle 0,5 cm (vedere consiglio 3)
- 50 g di salsa di soia
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1820 kJ / 435 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 87.6 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa al caramello (TM6)
1 Std. 30 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Cottura del riso a chicco lungo
35min
Cottura del riso basmati
35min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Pokè bowl al salmone
35min
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Uramaki (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Sushi misto (per 1 persona)
10h 30min
Agnello in salsa di anacardi a Cottura Lenta con riso venere
7h 30min
Hawaian Poke Bowl
35min
Sushi allo spada affumicato
55 Min