Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 90 g di semi di zucca al naturale
-
90
g di Parmigiano Reggiano stagionato (almeno 36 mesi), a pezzi (2-3 cm)
veya 90 g di pecorino stagionato (almeno 36 mesi), a pezzi (2-3 cm) - 300 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 5 g di zucchero
- 50 g di burro morbido, a tocchetti
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 10 g di sale
- 1 uovo, sbattuto
- 2 cucchiai di sale grosso
- 2 cucchiai di semi di cumino
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 428.7 kJ / 102.5 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 14.2 g
- Yağ
- 3.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 667.5 mg
Alternatif tarifler
Licurdia calabrese
1h
Mandorle ricoperte cioccolato bianco e cocco
1h
Carote piccanti sott'aceto
Değerlendirme yok
Ghiaccioli banana, arachidi e cioccolato
4 godz. 30 min
Agnello alla marocchina con cous cous al limone
4h
Plumcake colomba di Pasqua
2h
Pomodorini sottovuoto
1h
Bougatsa
1h
Filetti di sgombro all'arancia
40min
Piccoli Babka (senza lattosio)
4h
Cruffin (TM6)
4 godz. 30 min
Cioccolata al caramello salato
1h