Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte d'amande
- 150 g d'amandes fraîches
- 150 g de sucre glace
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire (n'importe quelle couleur)
- 150 g de cerneaux de noix
Le bain-marie
- 1000 g d'eau
Le caramel
- 300 g de sucre en poudre
- 1030 g d'eau
- 20 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 673.2 kJ / 161.1 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 17.6 g
- Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Mouna brioche de Pâques
8h 55min
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
13h 10min
Les longués de Montpellier
1u.
Pâté en croûte à la châtaigne
13h 30min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24u. 20min
Massepain parfumé
15min
Zaatar mélange aromatique
5min
Pâté en croûte (Espagne)
6 Std. 15 Min
Pâté en croûte
7h 45 min
Fruits déguisés
45min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2h