Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte d'amande
- 150 g d'amandes fraîches
- 150 g de sucre glace
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire (n'importe quelle couleur)
- 150 g de cerneaux de noix
Le bain-marie
- 1000 g d'eau
Le caramel
- 300 g de sucre en poudre
- 1030 g d'eau
- 20 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 673.2 kJ / 161.1 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 17.6 g
- Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fougasse mentonnaise
3h 15min
Tartinade de fromage à l'italienne
4h 10min
Carpaccio de fruits au sirop de fleur d'oranger
25 min
Salade de poires et de fromage bleu avec noisettes (TM6)
15 Min
Cantucci
1h 15min
Cornes de gazelle
1h
Mantecados (Biscuits sablés andalous)
2h
Fruits déguisés
45 min
Baklavas libanais
1h 5min
Lunettes à la confiture
2h 25min
Focaccia italienne
5h 10min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h