Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 350 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Sugo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 350 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 6 - 7 foglie di basilico fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1893 kJ / 452.5 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 71.2 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 398.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Pappardelle alla papalina
30 min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1h
Chicken tenders
4h 30min
Pasta con crema di peperoni e Feta
30 min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 min
Spaghetti con agretti, pomodorini e capperi
50 min
Cous cous arcobaleno
30 min
Pagnotte di Santa Chiara
5h
Pasta alla ionica
30 min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 min
Pasta alla carcerata
30 min