Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 160 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- ½ bouquet d'origan frais, effeuillé
- 20 g d'huile d'olive
- 1 conserve de tomates concassées (de 800 g)
- 300 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre
- 350 g de pâtes sèches (risoni)
- 200 g de feta, émiettée
- 80 g d'olives vertes et noires, dénoyautées, en rondelles
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2402 kJ / 571 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alle cinque P
30 Min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
Rigatoni et sauce aux poivrons
30 Min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1 Std. 20 Min
Nouilles végétaliennes sauce cacahuète
30 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Paccheri sauce à la ricotta de brebis
20min
Chana Masala
45 Min
One-Pot-Pasta au jambon
25min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1h
One pot de riz à la tomate
30 Min
Risotto au citron et épinards
30 Min