Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g carrot
Shao mai dough
- 50 g water
- 180 g flour
- 1 egg
Filling
- 300 g pork belly meat with its fat, boneless, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 15 - 20 g fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)
- 5 - 10 g fresh ginger, thinly sliced (isteğe bağlı)
- 270 g raw prawns, peeled, fresh or frozen
- 1 tbsp sugar
- 2 tbsp light sesame oil (30 g, see tip)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp cornflour (starch)
- oil, for greasing
- flour, for dusting
- 500 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 240 kJ / 57 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dim Sum 'Shao Mai'
2 Std.
Stir-fry Chayote
25 min
Chocolate and Caramel Millefeuille
3 Std. 50 Min
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1h 5min
Kuih Sago (Steamed Sago Cake)
1 Std. 20 Min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1 Std. 20 Min
Chicago-Style Deep Dish Pizza
2 Std. 50 Min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4h 10min
Avocado with egg and salmon tartare
45 Min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1 Std. 10 Min
Fried Wontons
45 Min