Cihazlar ve Aksesuarlar
Dim sum 'Shao mai'
Hazırlık 1sa 25 dk
Toplam 2sa
40 pieces
Malzemeler
-
carrot10 g
Shao mai dough
-
water50 g
-
flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly meat with its fat, boneless, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh ginger (isteğe bağlı) thinly sliced5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 tbsp
-
light sesame oil (30 g, see tip)2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
oil for greasing
-
flour for dusting
-
water500 g
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Protein
3 g
Kalori
240 kJ /
57 kcal
Yağ
3 g
Lif
0.2 g
Karbonhidrat
4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fabulous Flavour on Every Level
72 Tarif
İsviçre
İsviçre
Bunları da beğenebilirsiniz...
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5 Std. 40 Min
Pan-fried Bao Buns
1 Std. 30 Min
Mala Bakkwa
4 Std. 35 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Hot and sour soup
20 Min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 Std. 30 Min
Tomato Soup Paste
35 Min
Hot and sour soup
55 Min
Mushroom Beef Balls
50 Min
Dim Sum 'Shao Mai'
2 Std.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min