Cihazlar ve Aksesuarlar
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 portions
Malzemeler
-
basmati rice200 g
-
water1550 g
-
onions cut into quarters100 g
-
oil20 g
-
lamb shoulder meat in bite-size cubes, fat removed700 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
pepper, freshly ground½ tsp
-
aubergine peeled and cut into slices (2 cm)350 g
-
toasted pine nuts to garnish
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
43.5 g
Kalori
2653 kJ /
634 kcal
Yağ
22.4 g
Karbonhidrat
64.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Taste of Arabia
92 Tarif
İsviçre
İsviçre
The Basic Cookbook
151 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bamia (Okra Lamb Stew)
1sa 50 dk
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2sa 30 dk
Traditional mint tea
25 dk
Bloody Maria
2sa 45 dk
Toum
15 dk
Okra and meat stew (bamia)
1sa
Soto ayam (spiced chicken soup)
1sa
Spinach Fatayers
2sa
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2sa 45 dk
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4sa 40 dk
Chai Masala (Masala Tea)
15 dk
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2sa