Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hamur
- 250 g un, serpmek için ekstra un
- 30 g zeytinyağı
- 120 g su
- ¾ tk tuz
- 150 g ekşi krema
- ½ tk karabiber
Birleştirme ve Pişirme
- 200 g beyaz soğan, ikiye bölünmüş
- 200 g kırmızı soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g frenk soğanı, ince doğranmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 13.9 g
- Yağ
- 3.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 6.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kaju Fıstığı Ezmesi
50 Min
Biberiye, Anason ve Vanilyalı Çay
Değerlendirme yok
Kremalı Fransız Salata Sosu
Değerlendirme yok
Haşhaşlı Salata Sosu
5min
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Değerlendirme yok
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Değerlendirme yok
Sebzeli Tavuk Fricasse
2 Std.
Kişnişli Karidesli Omlet
Değerlendirme yok
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Değerlendirme yok
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10min
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Patates ve Kefirli Ekmek
1 godz. 50 min