Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hamur
- 250 g un, serpmek için ekstra un
- 30 g zeytinyağı
- 120 g su
- ¾ tk tuz
- 150 g ekşi krema
- ½ tk karabiber
Birleştirme ve Pişirme
- 200 g beyaz soğan, ikiye bölünmüş
- 200 g kırmızı soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g frenk soğanı, ince doğranmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 13.9 g
- Yağ
- 3.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 6.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Muzlu Elmalı Yulaflı Kek
45min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10min
Ballı Cheesecake
4h 20min
Karışık Sebze Eşliğinde Kayısı, Fındık ve Beyaz Peynirli İnce Bulgur
1 Std. 15 Min
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1h 35 min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1 Std. 15 Min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1 godz. 5 min
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10 Min
Emmental Peynirli Bisküvi
30min
Pide
1 Std. 20 Min
Kaju Fıstığı Ezmesi
50min