Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hamur
- 250 g un, serpmek için ekstra un
- 30 g zeytinyağı
- 120 g su
- ¾ tk tuz
- 150 g ekşi krema
- ½ tk karabiber
Birleştirme ve Pişirme
- 200 g beyaz soğan, ikiye bölünmüş
- 200 g kırmızı soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g frenk soğanı, ince doğranmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 13.9 g
- Yağ
- 3.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 6.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Otlu Gözleme
1h 50 min
Balkabaklı Peynirli Makarna
1h 15min
Sebzeli Levrek Çorbası
40 min
Avokadolu Makarna Salatası
50min
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
2h
Yumurtalı Tam Buğday Makarna
1 godz. 40 min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Detoks Salatası
10 min
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1h 10min
Kırmızı Biberli ve Kabak Çekirdekli Çiğ Brokoli Salatası
10 min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45min
Susamlı Çubuk
1h 20min