Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g romaine lettuce, halved to fit in feeder tube
- 600 g Bosc pears or similar, halved, cored and stems removed
- 1 tbsp walnut oil
- 150 g blue cheese, crumbled, divided
- 50 g toasted hazelnuts, chopped, divided
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1369.5 kJ / 327.3 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 25.8 g
- Yağ
- 22.1 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 460.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Oysters with lime granita
5 Min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter, TM6)
40min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Gin cocktail with watermelon ice cubes
24 godz. 15 min
Chunky Guacamole
10 Min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Pâté en croûte
8h 45min
Orange-brined turkey
29 Std. 45 Min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8 Std. 20 Min
Smoked salmon mousse
5 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min