Cihazlar ve Aksesuarlar
Baklava kaastaart
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa 30 dk
12 porties
Malzemeler
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (isteğe bağlı)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (isteğe bağlı) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
220.2 mg
Protein
5.8 g
Kalori
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Yağ
25.6 g
Lif
0.7 g
Doymuş Yağ
13.7 g
Karbonhidrat
34.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Tumis Buncis
Değerlendirme yok
Gestoomde pesto broodjes
Değerlendirme yok
Soefganiots
2sa
Rauwe chocolade bietencake
Değerlendirme yok
Bloedige hersenspaghetti
13sa 30 dk
Bosbessen cheesecake-ijs
14sa 35 dk
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9sa 20 dk
De eerste hap: Zalm met Groenten
Değerlendirme yok
Lamsspiesjes
Değerlendirme yok
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1sa 40 dk
Turkse flatbreads
2sa 10 dk
Zeevruchtensoep
30 dk