Baklava kaastaart

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa 30 dk
12 porties

Malzemeler

  • pistachenoten, gepeld, ongezouten
    50 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)
    60 g
  • filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)
    6 vellen
  • roomkaas
    500 g
  • room, min. 30% vet
    120 g
  • suiker
    270 g
  • eieren
    3
  • water
    120 g
  • rozenwater (isteğe bağlı)
    20 g
  • gemalen kaneel
    ¼ tl
  • gemalen kardemom
    2 - 3 snuifjes
  • honing
    50 g
  • Gevriesdroogde rozenblaadjes (isteğe bağlı) voor het opdienen
  • pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 220.2 mg
Protein 5.8 g
Kalori 1597.4 kJ / 381.8 kcal
Yağ 25.6 g
Lif 0.7 g
Doymuş Yağ 13.7 g
Karbonhidrat 34.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...