Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes

Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes

Değerlendirme yok
Hazırlık 30 dk
Toplam 11sa
8 portie

Malzemeler

Kokosijs
  • suiker
    150 g
  • kokos, geraspt, ongezoet
    2 el
  • kokosmelk, uit blik (2 x 400 g blikken)
    800 g
  • vanille-extract, natuurlijk
    1 tl
  • rum (isteğe bağlı) aanpassen aan smaak
    1 - 2 el
  • gemberpasta (isteğe bağlı)
    ½ tl
Gemberkoekjes
  • suiker
    20 g
  • roomkaas in blokjes gesneden
    80 g
    80 g zuivelvrij broodbeleg, in blokjes gesneden
  • donkerbruine suiker
    110 g
  • vanille-extract, natuurlijk
    ½ tl
  • bloem
    110 g
  • bakpoeder
    ¾ tl
  • zout
    ⅛ tl
  • gedroogde gemalen gember
    ¾ tl
  • kaneel, gemalen
    ¾ tl
  • nootmuskaat, gemalen
    ⅛ tl
Ananassaus
  • ananas, vers in stukken gesneden (2-3 cm)
    200 g
    200 g ananas schijf, uit blik, in stukken gesneden (2-3 cm)
  • ananassap
    100 g
  • donkerbruine suiker
    80 g
Montage
  • ananas, vers in stukken gesneden, om te serveren
    100 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 233.4 mg
Protein 3 g
Kalori 2101.6 kJ / 502.3 kcal
Yağ 17.7 g
Lif 4.7 g
Doymuş Yağ 11.9 g
Karbonhidrat 84.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...