Cihazlar ve Aksesuarlar
金平炒牛蒡 (TM6)
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
8 人份
Malzemeler
-
牛蒡 約1根,去皮切段(5公分)450 克
-
紅蘿蔔 約半根,切段(5公分)80 克
-
油2 茶匙
-
純芝麻油2 茶匙
-
紅辣椒 (大型) 切圈,約半根
-
米酒20 克
-
醬油25 克
-
味醂25 克
-
糖20 克
-
白芝麻1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
181.6 mg
Protein
1.3 g
Kalori
358 kJ /
85.6 kcal
Yağ
2.6 g
Lif
2.2 g
Doymuş Yağ
0.4 g
Karbonhidrat
13.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
切片刨絲神器
20 Tarif
Tayvan
Tayvan