Swedish meatballs and mash

Swedish meatballs and mash

3.6 192 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
6 portions

Malzemeler

Meatballs
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    30 g
  • fresh dill leaves only
    2 - 3 sprigs
  • garlic cloves
    2
  • bread (approx. 60 g), torn into pieces
    2 slices
  • brown onion cut into quarters
    60 g
  • ground allspice
    ¼ tsp
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • sea salt plus extra to season
    ½ tsp
  • egg
    1
  • lean beef mince broken into pieces
    500 g
  • salted butter cut into pieces
    70 g
  • plain flour
    30 g
  • water
    400 g
  • Meat stock paste to taste (see Tips)
    3 tsp
  • Worcestershire sauce
    2 tsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • floury potatoes red and blue varieties, cut into pieces (1 cm)
    800 g
  • pouring (whipping) cream
    100 g
  • broccolini trimmed and cut in half lengthways
    150 g
  • carrots cut into slices
    200 g
  • milk
    1 - 2 tbsp
  • ground nutmeg (optional)
    ¼ tsp
  • lingonberry jam or cranberry sauce, to serve (see Tips)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 792.6 mg
Protein 42.6 g
Kalori 2719.3 kJ / 649.9 kcal
Yağ 35.5 g
Lif 5.3 g
Doymuş Yağ 17.7 g
Karbonhidrat 39.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...