Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g Pflanzenöl
veya 20 g Butterschmalz - 2 Knoblauchzehen
- 300 g Zwiebeln, geviertelt
- 500 g Rindergulasch, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 50 g Tomatenmark
- 250 g Tomaten, in kleinen Stücken
- 150 g Rotwein, trocken
- 2 EL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 1 EL Majoran
- 2 Lorbeerblätter
- 3 Wacholderbeeren
- 1 Prise Nelken
- 20 g Mehl
- 150 g Wasser
- 150 g Paprika, gemischt, rot und grün, in Rauten oder Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1337 kJ / 319 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Putengulaschsuppe
45min
Gulasch
2 Std.
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 20 Min
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1 Std.
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4hod.
Ungarische Gulaschsuppe
2 Std.
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 Min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45min
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1 Std. 20 Min
Low Meat Chili
45min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.