Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g Pflanzenöl
veya 20 g Butterschmalz - 2 Knoblauchzehen
- 300 g Zwiebeln, geviertelt
- 500 g Rindergulasch, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 50 g Tomatenmark
- 250 g Tomaten, in kleinen Stücken
- 150 g Rotwein, trocken
- 2 EL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 1 EL Majoran
- 2 Lorbeerblätter
- 3 Wacholderbeeren
- 1 Prise Nelken
- 20 g Mehl
- 150 g Wasser
- 150 g Paprika, gemischt, rot und grün, in Rauten oder Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1337 kJ / 319 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30min
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30min
Gyros-Paprika-Suppe
30min
Bunter Zwiebel-Topf
1h
Geflügel-Ragout von der Keule
1h
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 20 Min
Gulasch
2h
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45min
Nackensteaks aus der Bier-Marinade
24h
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1 Std. 15 Min