Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g Pflanzenöl
veya 20 g Butterschmalz - 2 Knoblauchzehen
- 300 g Zwiebeln, geviertelt
- 500 g Rindergulasch, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 50 g Tomatenmark
- 250 g Tomaten, in kleinen Stücken
- 150 g Rotwein, trocken
- 2 EL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 1 EL Majoran
- 2 Lorbeerblätter
- 3 Wacholderbeeren
- 1 Prise Nelken
- 20 g Mehl
- 150 g Wasser
- 150 g Paprika, gemischt, rot und grün, in Rauten oder Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1337 kJ / 319 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomatensauce Tradizionale mit Fusillotti
2h 15min
Dunkle Grundsauce
4h 30 min
Sauerbratenragout
48j
Geflügel-Ragout von der Keule
1h
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30min
Gulasch
2h
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 20 min
Ungarische Gulaschsuppe
2h
Reis-Pot mit Hähnchen
40min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Rinder-Paprika-Geschnetzeltes mit Tortiglioni
45min
Rotkohl
1h