Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 150 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 800 g Rindergulasch
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 15 g Senf
- 10 g Paprika edelsüß
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 150 g Saure Sahne
- 100 g Tomatenmark
- 300 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 1 TL Salz
- 30 g Speisestärke
- 250 g frische Champignons, in Scheiben (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2509 kJ / 600 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30 min
Frikadellen mit Kartoffel-Möhren-Stampf
45 Min
Gyros-Paprika-Suppe
30 min
Geflügel-Ragout von der Keule
1 Std.
Gulasch
2 Std.
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45 Min
Hähnchen-Eintopf im Brot
2 Std.
Ungarisches Paprikagulasch
2 Std.
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30 min
Süßkartoffel-Hähnchen-Gulasch
45 Min