Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 150 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 800 g Rindergulasch
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 15 g Senf
- 10 g Paprika edelsüß
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 150 g Saure Sahne
- 100 g Tomatenmark
- 300 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 1 TL Salz
- 30 g Speisestärke
- 250 g frische Champignons, in Scheiben (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2509 kJ / 600 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauerkraut-Rahm-Gulasch mit Gnocchi
1h 30min
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1h
Ungarisches Paprikagulasch
2h
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1h
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30min
Pikantes Mole-Hähnchen
55min
Geflügel-Ragout von der Keule
1h
Porree-Hackfleisch-Suppe
30min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Frikadellen mit Kartoffel-Möhren-Stampf
45min