Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pideteig
-
100
g Milch
veya 100 g Wasser - ½ Würfel Hefe (20 g)
- 10 g Zucker
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 450 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 110 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Eiweiß
- 1 Pck. Backpulver
Belag
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 rote Spitzpaprika (ca. 80 g), in Stücken
- 1 grüne Spitzpaprika (ca. 80 g), in Stücken
- 150 g Tomaten, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 15 g Biber Salçası
- 300 g Hackfleisch, vom Rind oder Lamm
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
2
TL Paprika rosenscharf
veya 2 TL Chiliflocken (Pul Biber) - 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Eigelb zum Bestreichen
- 1 EL Joghurt, 3,5% Fett
- 1 EL Schwarzkümmel-Samen
- 4 Frühlingszwiebeln, schräg in dünne Ringe geschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2081 kJ / 497 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poğaça - türkische Teigtaschen
2 Std. 40 Min
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1 Std. 10 Min
Poca (türkische Hörnchen)
2 godz. 10 min
Fladenbrot - Pide
1h 50min
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40 min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1 godz. 30 min
Nudelsäckchen mit Joghurtsauce - Mantı
1 godz. 45 min
Türkische Pizza - Lahmacun
1 Std. 10 Min
Sesamkringel - Simit
2 godz. 10 min
Pide mit Spinatfüllung
1h 15min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1h 20min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 godz.