Uyumlu sürümler
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, TM6)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Beurre Bosc pears, or similar, halved, cored and destalked
- 150 g baby cos lettuce, chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube
- 1 tbsp walnut oil
- 150 g cheese, Danish blue, crumbled
- 50 g hazelnuts, roasted and chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1461.5 kJ / 349.3 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 27.5 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 499.5 mg
Alternatif tarifler
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Harissa yoghurt dressing
5 Min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 Min
Herb and garlic dip
10 Min
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Vegan almond dip
5 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Tuna dip
15 Min