Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Réalisation de la pannacotta
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g chacune), et un récipient d’eau froide
- 250 g de crème liquide entière
- 250 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 10 - 15 g de café instantané
Réalisation de la chantilly au mascarpone
- 130 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 65 g de mascarpone, froid
- 20 g de sucre glace
- cacao en poudre, pour la décoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1669 kJ / 386 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 30 g
Alternatif tarifler
Délice pomme-speculoos
12óra
Chocolat liégeois
4óra 30p
Entremets façon tiramisu
5h
Crème dessert aux speculoos
6h 20min
Choux craquelins à la vanille
1h 15min
Cake glacé comme un vacherin aux bananes et framboises
2h 40min
Entremets pistache et rhubarbe
12óra
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14h
Entremets chocolat-cacahuète
12óra
Choux craquelins au gianduja
17 Std.
Tartelettes crumble pistache et framboise
2 Std. 30 Min
Dacquoise aux fruits rouges
3 Std. 55 Min