Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Réalisation de la pannacotta
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g chacune), et un récipient d’eau froide
- 250 g de crème liquide entière
- 250 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 10 - 15 g de café instantané
Réalisation de la chantilly au mascarpone
- 130 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 65 g de mascarpone, froid
- 20 g de sucre glace
- cacao en poudre, pour la décoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1669 kJ / 386 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 30 g
Alternatif tarifler
Mousse aux fruits de la Passion
4h 40min
Crème dessert aux noisettes
2 Std. 40 Min
Gâteau vapeur vanille, fraise, rhubarbe
1h 15min
Coupe Breizh
12 godz.
Chocolat liégeois
4 godz. 30 min
Semifreddo (parfait glacé)
9 Std.
Dacquoise aux fruits rouges
3 Std. 55 Min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Tarte entremets chocolat et noisette
18 Std. 30 Min
Cheesecake sans cuisson aux Oreo®
12 godz.
Crème dessert aux speculoos
6u. 20min
Entremets façon tiramisu
5h