![Pannacotta façon cappuccino Pannacotta façon cappuccino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/828cd1b0e59b2c3d3bd9c8bf7e6db069/Derivates/4a0d132bcfc546815a94e679ec137d13f595c8d3.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Réalisation de la pannacotta
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g chacune), et un récipient d’eau froide
- 250 g de crème liquide entière
- 250 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 10 - 15 g de café instantané
Réalisation de la chantilly au mascarpone
- 130 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 65 g de mascarpone, froid
- 20 g de sucre glace
- cacao en poudre, pour la décoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1669 kJ / 386 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 30 g
Alternatif tarifler
Chocolat liégeois
4 Std. 30 Min
Sauce café-crème
35 Min
Crème dessert aux noisettes
2 godz. 40 min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3h 35min
Mousse aux 3 chocolats
5 Std. 40 Min
Entremets exotique
24 godz.
Crème pâtissière à la pistache
30min
Semifreddo (parfait glacé)
9h
Dacquoise aux fruits rouges
3h 55 min
Crème au citron et biscuits lapin de Pâques
40 Min
Entremets façon tiramisu
5sa
Crème dessert aux speculoos
6h 20 min