Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Deeg
- 400 g bloem
- 120 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), kamertemperatuur
- 1 ei
- 50 g melk
- ½ tl zout
- 50 g water
Vulling
- 200 g prei dik gesneden
- 150 g rode paprika
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 ¾ tl zout
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 30 g olijfolie
- 100 g droge witte wijn
- 100 g spaanse tomatensaus (tomate frito)
- 500 g kalkoen, in stukken gesneden (2-3 cm), kunnen restjes gebruikt worden,
- 200 g gekookte ham in stukjes (2 cm) of blokjes gesneden
- 200 g gemengde groenten vers of bevroren, kunnen restjes zijn
- ½ tl gerookte paprikapoeder
- 2 eiwitten
- 2 eierdooiers
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porties
- Kalori
- 18229.2 kJ / 4356.9 kcal
- Protein
- 215.8 g
- Karbonhidrat
- 392 g
- Yağ
- 203.9 g
- Doymuş Yağ
- 96.7 g
- Lif
- 26.6 g
- Sodyum
- 7605.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gegrilde zeevruchten plank
Değerlendirme yok
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Cholent
Değerlendirme yok
Gevulde kroketten
Değerlendirme yok
Aardappelsoep met curry
35min
Kleine aspergeflans
55min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Değerlendirme yok
Rabarber-munt cocktail
2 godz.
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 godz. 10 min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1 godz.
Hongaarse champignonsoep
30min
Kip garam masala
50 min