Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Porreestange (ca. 2-3 cm Durchmesser)
- 900 g Wasser
- 130 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 geh. EL Minzblätter, frisch
- 120 g Feta, in Stücken
-
150
g Camembert, in Stücken
veya 150 g Brie, in Stücken - 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Sahne
- 5 g Agar-Agar (2 geh. TL oder 2 Pck.)
- Olivenöl zum Einfetten
- 25 g Butter
- 150 g Polenta (Maisgrieß)
- 30 g geriebener Parmesan
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 817 kJ / 199 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 0.8 g
Alternatif tarifler
Nudeltaschen mit Linsenfüllung
4h 45min
Mocca-Panna-Cotta
4 Std. 15 Min
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1h 30min
Vegetarische Leberwurst
15min
Hirseaufstrich mit Apfel
30min
Paprika mit Kartoffelfüllung
1h 30min
Gemüsepastete in Filoteig
1 Std. 20 Min
Reiskuchen mit süßer Adzukibohnen-Paste
8 Std. 25 Min
Mandeleis
5h 20min
Fisch auf Paprika-Couscous
40min
Ziegenfrischkäse selbstgemacht
40min
Fenchelsalat
3óra 35p