Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Porreestange (ca. 2-3 cm Durchmesser)
- 900 g Wasser
- 130 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 geh. EL Minzblätter, frisch
- 120 g Feta, in Stücken
-
150
g Camembert, in Stücken
veya 150 g Brie, in Stücken - 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Sahne
- 5 g Agar-Agar (2 geh. TL oder 2 Pck.)
- Olivenöl zum Einfetten
- 25 g Butter
- 150 g Polenta (Maisgrieß)
- 30 g geriebener Parmesan
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 817 kJ / 199 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 0.8 g
Alternatif tarifler
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40min
Lasagne mit Großmutters Gemüse
1h 15min
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6h 20min
Birnen-Blondie
1h 15min
Vanilleparfait mit Walderdbeeren
5 godz. 40 min
Linsenpastete
6h 20min
Porree-Tomaten-Quiche
1h 40min
Maronen-Schoko-Muffins
1h 15min
Bananen-Curry-Suppe
30min
Apfeltarte (upside down)
1h 10min
Apfelkuchen mit Guss
1h 20min
Aprikosen-Crumble
45min