Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Porreestange (ca. 2-3 cm Durchmesser)
- 900 g Wasser
- 130 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 geh. EL Minzblätter, frisch
- 120 g Feta, in Stücken
-
150
g Camembert, in Stücken
veya 150 g Brie, in Stücken - 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Sahne
- 5 g Agar-Agar (2 geh. TL oder 2 Pck.)
- Olivenöl zum Einfetten
- 25 g Butter
- 150 g Polenta (Maisgrieß)
- 30 g geriebener Parmesan
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 817 kJ / 199 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 0.8 g
Alternatif tarifler
Aniskekserl
1 godz. 5 min
Bärlauchcremesuppe
30 min
Zwiebelsuppe
1j
Pastinaken-Blinis mit Blauschimmelkäse, Nüssen und Honig
2 godz. 20 min
Spargelcremesuppe
40 min
Gemüsepastete in Filoteig
1j 20 menit
Kaffee-Trüffel
8 godz. 30 min
Lasagne mit Großmutters Gemüse
1 Std. 15 Min
Apfel-Zwiebel-Suppe
50 menit
Endiviensalat-Suppe
35 Min
Linsenpastete
6 Std. 20 Min
Bandnudeln
55 Min