Cihazlar ve Aksesuarlar
虾皮炒包菜(TM5)
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
2 人份
Malzemeler
-
包菜 取叶片,切除菜芯较厚的内茎部分400 克
-
胡萝卜 去皮切段,可以放入进料口的大小100 克
-
油30 克
-
淡味虾皮 约2茶匙3 克
-
盐 约2-3克½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
334.3 mg
Protein
4.4 g
Kalori
803.5 kJ /
203 kcal
Yağ
15.6 g
Lif
3.2 g
Doymuş Yağ
2.3 g
Karbonhidrat
13.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
多功能果蔬处理器 基础入门2
21 Tarif
Çin
Çin