Cihazlar ve Aksesuarlar
芋頭貢丸
Hazırlık 40 dk
Toplam 2sa
18 顆
Malzemeler
蒸芋頭/事前準備
-
豬絞肉450 克
-
芋頭 去皮,切條270 克
-
水630 克
-
薑3 克
-
蔥 切段,約6公分20 克
-
米酒30 克
製作貢丸
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
糖2 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
油蔥酥½ 茶匙
-
玉米粉1 大匙
-
泡打粉1 茶匙
-
水1400 克
-
香油 少許
-
冰水
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 顆
Sodyum
3.4 mg
Protein
0.3 g
Kalori
94.1 kJ /
22.5 kcal
Yağ
0 g
Lif
0.7 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
4.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
火鍋TIY
10 Tarif
Tayvan
Tayvan