清燉蘿蔔牛肉湯

清燉蘿蔔牛肉湯

4.0 7 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 牛腱肉 川燙去血水,切塊
    600 克
  • 800 克
  • 白蘿蔔 切塊
    200 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    100 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 切段
    10 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 31.238 g
Kalori 941 kJ / 224 kcal
Yağ 8.708 g
Lif 1.181 g
Karbonhidrat 3.835 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...