Cihazlar ve Aksesuarlar
清燉蘿蔔牛肉湯
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
薑 切片10 克
-
牛腱肉 川燙去血水,切塊600 克
-
水800 克
-
白蘿蔔 切塊200 克
-
紅蘿蔔 切塊100 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蔥 切段10 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
31.238 g
Kalori
941 kJ /
224 kcal
Yağ
8.708 g
Lif
1.181 g
Karbonhidrat
3.835 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan