Cihazlar ve Aksesuarlar
皺葉甘藍菜捲佐蕃茄醬汁
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
水1900 克
-
短梗米200 克
-
皺葉甘藍葉 (大片)8 片
-
洋蔥 切半100 克
-
蒜頭2 粒
-
奶油20 克
-
煙燻培根 切小塊100 克
-
雞胸肉 切小塊250 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
蕃茄醬汁
-
洋蔥 切半70 克
-
蒜頭1 粒
-
奶油20 克
-
紅甜椒50 克
-
番茄 切半500 克
-
雞高湯塊(用於0.5公升的水)1 塊
-
麵粉1 大匙
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
28 g
Kalori
1985 kJ /
474 kcal
Yağ
17 g
Karbonhidrat
51 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
環遊世界異國料理
11 Tarif
Tayvan
Tayvan
Bunları da beğenebilirsiniz...
日式叉燒
Değerlendirme yok
大盤雞
45 dk
筍絲滷肉
1sa 25 dk
蔥爆筍絲豬肉
1sa 20 dk
香辣肉燥
35 dk
茄汁豬肉
35 dk
奶油咖哩燉雞
1sa 50 dk
法式白醬蘑菇雞
35 dk
橙汁燒雞
40 dk
紹興醉雞
2sa
豆豉小排
1sa 10 dk
安東燉雞
1sa