Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
削皮
- 1200 克 水
- 1 茶匙 油 (詳見要訣) (isteğe bağlı)
-
900
克 馬鈴薯 ,切塊 (約 5 公分寬)
veya 900 克 紅皮馬鈴薯 ,切塊 (約 5 公分寬) - 1 茶匙 油 (詳見要訣) (isteğe bağlı)
馬鈴薯泥
- 140 克 蔬菜高湯
- 85 克 全脂牛奶
- 60 克 奶油 ,切小塊
- 1 茶匙 香蒜粉 (isteğe bağlı)
- 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 新鮮巴西利葉, 裝飾,可省略
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1224.3 kJ / 292.6 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 41.5 g
- Yağ
- 12.4 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 623.7 mg