馬鈴薯泥(使用金屬刀組隔板)

馬鈴薯泥(使用金屬刀組隔板)

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 人份

Malzemeler

削皮
  • 1200 克
  • 油 (isteğe bağlı) (詳見要訣)
    1 茶匙
  • 馬鈴薯 ,切塊 (約 5 公分寬)
    900 克
    900 克 紅皮馬鈴薯, ,切塊 (約 5 公分寬)
  • 油 (isteğe bağlı) (詳見要訣)
    1 茶匙
馬鈴薯泥
  • 蔬菜高湯
    140 克
  • 全脂牛奶
    85 克
  • 奶油 ,切小塊
    60 克
  • 香蒜粉 (isteğe bağlı)
    1 茶匙
  • ,依個人口味調整
    1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 新鮮巴西利葉 裝飾,可省略

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 623.7 mg
Protein 5.5 g
Kalori 1224.3 kJ / 292.6 kcal
Yağ 12.4 g
Lif 5.1 g
Doymuş Yağ 7.7 g
Karbonhidrat 41.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...