Cihazlar ve Aksesuarlar
馬鈴薯泥(使用金屬刀組隔板)
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
削皮
-
水1200 克
-
油 (isteğe bağlı) (詳見要訣)1 茶匙
-
900 克 紅皮馬鈴薯, ,切塊 (約 5 公分寬)馬鈴薯 ,切塊 (約 5 公分寬)900 克
-
油 (isteğe bağlı) (詳見要訣)1 茶匙
馬鈴薯泥
-
蔬菜高湯140 克
-
全脂牛奶85 克
-
奶油 ,切小塊60 克
-
香蒜粉 (isteğe bağlı)1 茶匙
-
鹽 ,依個人口味調整1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
新鮮巴西利葉 裝飾,可省略
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
623.7 mg
Protein
5.5 g
Kalori
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Yağ
12.4 g
Lif
5.1 g
Doymuş Yağ
7.7 g
Karbonhidrat
41.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
聖誕饗宴
10 Tarif
Tayvan
Tayvan