Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- burro q.b.
- 2520 g di acqua
- 10 g di miele (isteğe bağlı)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 150 g di farina tipo 1
- 300 g di farina manitoba
- 8 g di sale
- 100 g di noci sgusciate
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 598.5 kJ / 143.1 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 4.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 211.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane in cassetta pepe e curcuma
4 Std.
Pagnotta rustica
3h
Panini ai semi al Varoma
2 Std. 30 Min
Impasto per pane veloce
45 Min
Pane lenticchie, ceci e semi misti
9h
Panettone TM6
10 Std. 30 Min
Focaccia della Befana
5 Std.
Cracker al farro
2 Std.
Plumcake alle carote al Varoma
2 Std.
Pane all'acqua
4 Std.
Anelli cioccolato e mandorle
40 Min
Impasto per pizza integrale
2 Std.