Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 1550 g di acqua
- 100 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
10
g di malto d'orzo
veya 10 g di zucchero - 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di farina manitoba
- 8 g di sale
- 30 g di succo di limone
Farcitura
- 150 g di cipolle rosse di Tropea, pulite a fette
- 100 g di polpa di zucca a fettine
- 45 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1278.2 kJ / 305.5 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 49.1 g
- Yağ
- 10.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 718.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia
6h
Focaccia alle cipolle
2h 40 min.
Crespelle agli asparagi
1h 30min
Focaccia morbida
4 godz.
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Pa Gialt (Pane giallo)
3hod. 30min
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24 Std.
Focaccia integrale con cipolle e peperoni
3h 20 min.
Focaccia al latte
6 Std. 30 Min
Focaccia pomodorini e olive
3hod. 30min
Focaccia millebolle
28j
Impasto per pizza integrale
2h