Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
麵糰
- 150 克 無鹽奶油 ,切塊(1-2 公分),冷藏
- 300 克 中筋麵粉 ,多備一點撒粉用
- 90 克 冷水
- ½ 茶匙 鹽
- 1 大匙 冷水
餡料
- 350 克 櫛瓜 ,不須削皮,去除頭尾 (約2-3條小櫛瓜)
- 350 克 李型番茄 ,整顆 (詳見要訣)
- 190 克 油漬番茄乾 ,瀝乾(1 罐 250 毫升)
- 30 克 水
- 10 克 新鮮細香蔥 ,用剪刀剪成小塊
- ½ 茶匙 鹽
- 少許 中筋麵粉 ,撒粉用
- 2 - 3 小撮 鹽
- 1 小撮 現磨黑胡椒粉
- 60 克 帕瑪森起士粉
- 少許 牛奶 ,刷於麵糰表面
- 10 片 新鮮羅勒葉 ,裝飾
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1786.3 kJ / 428.3 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 30.6 g
- Yağ
- 29.6 g
- Doymuş Yağ
- 11.8 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 310.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
無麩質竹炭餅乾
Değerlendirme yok
艾草雞湯、麻醬秋葵和李子蛋糕
1 godz. 30 min
水果拼盤淋蜂蜜檸檬汁(TM6)
Değerlendirme yok
美式高麗菜沙拉(TM6)
Değerlendirme yok
燕麥檸檬方塊
Değerlendirme yok
桂花糖芋苗
Değerlendirme yok
烤蘋果佐香草奶油乳酪
35min
甜菜根薄片
Değerlendirme yok
美式高麗菜沙拉
Değerlendirme yok
扁豆湯
Değerlendirme yok
鱸魚野蔬溫沙拉
Değerlendirme yok
印度風味白花菜麵包塔
Değerlendirme yok