Cihazlar ve Aksesuarlar
素燴香菇
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
4 人份
Malzemeler
-
紅蘿蔔 切塊60 克
-
白蘿蔔 切塊30 克
-
沙拉油1 大匙
-
6 塊 油豆腐, 切塊烤麩 切小塊6 塊
-
素蠔油4 茶匙
-
太白粉 多備一些備用2 茶匙
-
鹽1 小撮
-
新鮮香菇 洗淨擦乾12 顆
-
枸杞1 大匙
-
青江菜200 克
-
水500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
1.7 g
Kalori
243 kJ /
58 kcal
Yağ
3.9 g
Lif
1.4 g
Karbonhidrat
4.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品家常餐桌
18 Tarif
Tayvan
Tayvan