Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
肉末虾泥蒸蛋
- 150 克 去皮五花肉 ,切块(约3厘米),放入冰箱冷冻约30-60分钟(见要诀)
- 70 克 虾仁
- 1 茶匙 生抽
- ½ 茶匙 老抽
- 1 茶匙 料酒
- ½ 茶匙 盐
- 30 克 水
- 1 颗 蛋
准备茄子及调味汁
- 10 克 蒜头 ,切末
- ½ 茶匙 盐
- ½ 茶匙 糖
- 1 茶匙 麻油
- 1 汤匙 生抽
- 400 克 茄子 ,切长条,1×1×5厘米
青蟹番茄土豆羹
- 1 - 2 只 青蟹 ,一切二,去除腮,约200克
- 200 克 土豆 ,去皮切块
- 600 克 水
- 适量 新鲜香菜 ,装饰用
- 150 克 番茄 ,去皮切块
- 1 茶匙 盐
- 1 茶匙 淀粉 ,加2茶匙水调成水淀粉
- 适量 葱 ,切葱花
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2571.3 kJ / 614.3 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 51.1 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 181.6 mg