Cihazlar ve Aksesuarlar
鱼头粉皮汤
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa
3 人份
Malzemeler
-
鱼头400 克
-
葱 切段1 根
-
姜2 片
-
蒜头 切片1 个
-
油20 克
-
料酒2 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
水1300 克
-
新鲜冬笋 切片100 克
-
盐适量
-
白胡椒粉1 茶匙
-
粉皮 切块150 克
-
青菜 取菜心部分50 克
-
青蒜 切末15 克
-
香菜 切末10 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
6 g
Kalori
739.3 kJ /
176.7 kcal
Yağ
10.1 g
Lif
1.1 g
Karbonhidrat
15.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
品味江南
69 Tarif
Çin
Çin