Cihazlar ve Aksesuarlar
日式猪肉汤
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
带皮五花肉 切0.3厘米薄片200 克
-
芋艿 去皮后切小型滚刀块150 克
-
水 可用日式高汤代替1000 克
-
白萝卜 切小型滚刀块130 克
-
胡萝卜 切小型滚刀块130 克
-
味噌 可根据个人口味调节140 克
-
日本清酒20 克
-
牛蒡 切丝80 克
-
魔芋块 切2×2厘米块120 克
-
盐1 茶匙
-
葱 取葱白切丝3 - 4 根
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
2046.5 mg
Protein
9.4 g
Kalori
1314.8 kJ /
314.3 kcal
Yağ
19.7 g
Lif
0.5 g
Doymuş Yağ
6 g
Karbonhidrat
23.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
日式炖煮
10 Tarif
Çin
Çin