Solomillo de ternera en salsa de vino tinto

Solomillo de ternera en salsa de vino tinto

3.7 3 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 25 dk
4 raciones

Malzemeler

  • 4 medallones de solomillo de ternera de aprox. 3 cm de grosor, salpimentados
  • 4 - 8 lonchas de beicon ahumado
  • 250 g de vino tinto
  • 40 g de miel
  • 30 g de mostaza de Dijon
  • 20 g de aceite de oliva
  • ½ cucharadita de sal
  • 200 g de corazones de alcachofa congelados
  • 1 cucharadita de maicena
  • 3 cucharadas de agua fría

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 861.8 mg
Protein 74.9 g
Kalori 4445 kJ / 1062 kcal
Yağ 71.3 g
Lif 2.3 g
Doymuş Yağ 26.3 g
Karbonhidrat 15.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...